TÁVOKTATÁSOS MUNKAREND BEVEZETÉSÉVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

2020. 03. 16-tól

Kedves Tanulóink, Kedves Szülők!

Szeretnénk mindenkit megnyugtatni, hogy az iskola igyekezett felkészülni a távoktatásos (e-learning) oktatási munkarend bevezetésére, emiatt terveink szerint zavartalanul tudunk átállni az oktatás ezen formájára. Kérjük ehhez tanítványaink és szüleik együttműködését.

A tantestületben minden kollégánk megkapja a megfelelő segítséget, hogy kényelmesen és minőségileg is maximálisan tudják ellátni az új helyzetben az oktatást.

Ugyanakkor nyomatékosan kérek minden tanulót, hogy vegye komolyan az új távoktatásos munkarendet, kezelje úgy, mintha iskolába bejárna és a kiadott feladatokat, határidőket tartsa be, gyakoroljon, hogy gördülékenyen tudjuk a tanévet lezárni.

Kérem továbbá az Operatív Törzs ajánlásainak betartását, kerüljük a tömeges rendezvényeket, eseményeket. Fontos megérteni, hogy az iskolába járási korlátozás csak így lesz hatékony!

A végzős érettségizőknek sem kell, hogy aggódjanak, az osztályfőnök és a szaktanárok folyamatosan eljuttatják a megfelelő információkat a tanulók számára, továbbá ajánljuk az M5 televíziós csatorna érettségizőknek szóló műsorait a felkészüléshez.

Az intézmény titkársága és vezetősége minden nap 8-16 óra között ügyeletet tart. Kérjük, hogy az ügyintézés elektronikus formáját válasszák, amennyiben ez nem lehetséges, telefonon egyeztessenek ügyintézési időpontot.

A jelenlegi helyzetben nagyon fontos, hogy mindenki nyugodt maradjon, tartsa be a tanárok utasításait, javaslatait. Számunkra, mint tantestület a legfontosabb, hogy a tanulók ne sérüljenek és mindenki teljes hatékonysággal tudja befejezni az évet, megszerezni középfokon az érettségi vizsgabizonyítványokat, alapfokon az alap- és záróvizsgákat.

Székesfehérvár, 2020.03.16.

A Székesfehérvári Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola tantestületének nevében:

Palócz Réka igazgató