Nagyné Szűcs Éva

Diplomámat 1994-ben a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Debreceni Konzervatórium zongora szakán szereztem. A négy éves képzés alatt alapos szakmódszertani tudást szereztem, melyet a Köztársasági ösztöndíjam is bizonyít. Képesítésem: zongoratanár és kamaraművész.

Szakmai fejlődésem érdekében folyamatosan figyelemmel kisérem a zenei továbbképzéseket, és azokon igyekszem részt venni. A zenei képzéseken szerzett tapasztalatokat kamatoztatom, beépítem tanításomban, ezáltal pedagógiai gyakorlatom fejlődött. Tehetségesebb növendékeimmel a kötelezőnél több órában foglalkozom, hogy minél több szerepléshez, versenyzéshez juttassam őket.

1999-ben az ELTE-n kulturális menedzser felsőfokú szakképesítést szereztem. 2001-ben sikeres ECDL hétmodulos vizsgát tettem, mellyen informatikai ismeretekre tettem szert, amit azóta is továbbfejlesztettem, és szinte napi szinten használom munkám során.

A közoktatási szakvizsga (2013) során megszerzett elméleti ismeret és gyakorlati tudás alapján ma már figyelemmel kisérem, és képes vagyok értelmezni a zeneoktatásra vonatkozó jogszabályokat.

2014 óta elkötelezetten és motiváltan dolgozom pedagógiai-szakmai ellenőrzési és pedagógusminősítési szakértőként is.

Pedagógiai tevékenységem során növendékeimet nemcsak zenére tanítom, hanem a zenével nevelem is. Szeretettel, figyelemmel és empatikus megértéssel tartom zeneóráimat, melyek révén, tanítványaim élményként, kalandként élik meg zongoraóráikat. Feladatomnak tekintem, hogy minden egyes növendékemben felismerjem a sajátos tehetséget, megszilárdítsam zenei erősségüket, tudatosan, egyéni igényüknek megfelelően fejlesszem személyiségüket.

Tanulmányok

2013 Kodolányi János Főiskola – közoktatási szakvizsga
2001 ECDL bizonyítvány megszerzése
1999 ELTE – kulturális menedzser
1994 Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Debreceni Konzervatórium, zongora szak – zongoratanár és kamaraművész

2014-től pedagógiai-szakmai ellenőrzési és pedagógusminősítési szakértő