Tanévnyitó, órabeosztás

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok! Kedves Kollégák!

A járványhelyzet okozta nehézségek közepette a Zeneiskolai oktatás szokott rendben, de nem a hagyományos módon elindul.

Ezen a héten szeptember 2-án 17.00 órakor tanévnyitó ünnepséget tartunk jó idő esetén az iskola udvarában, rossz idő esetén a hangverseny teremben, melyre most kivételesen csak a zeneiskolába újonnan beiratkozott diákokat és szüleiket várjuk szeretettel!

A zeneórák egyeztetése a tanárokkal nem a hagyományos módon fog zajlani.

Minden kollégánk szerda, csütörtök és pénteki napokon fel fogja keresni a diákokat és szüleiket személyesen, telefonon, illetve más egyéb módokon és a szolfézs óra időpontját, illetve a zeneóra időpontját is egyeztetni fogja.

A problémás esetek személyes megbeszélésére csak és kizárólag a tanárok számára szerda estére, csütörtök és péntek délutánra meghatározott időintervallumokban kerülhet sor, mely beosztást szeptember 1-je kedd estétől intézményünk honlapján közzé tesszük (www.hermannzenesuli.hu).

Szolfézs órák nagyon indokol személyes egyeztetésére is ezekben az idősávokban lesz lehetőség az iskola hangversenytermében.

Tisztelettel kérünk minden szülőt, legyünk tekintettel egymásra, óvjuk egymás egészségét, törekedjünk arra, hogy intézményünkben ne kerüljön bevezetésre a digitális oktatás.

Ezen kívül szeretnénk felhívni figyelmét minden kedves szülőnek, hogy intézményünkbe gyermekét ne kísérje be! Az épületen belül csak előre, a tanárral egyeztetve, hivatalos ügyintézés okán, vagy rendkívüli indokkal tartózkodjanak.

Iskolánkban dolgozó takarító személyzet a nap folyamán mindvégig ügyel a tisztaságra, fokozottan végzi a fertőtlenítést.

Bízunk benne, hogy a nehézségek ellenére sikeresen elindíthatjuk a tanévet és taníthatjuk a gyermekeket.

Üdvözlettel:

Az iskola vezetősége