Igazgatói köszöntő

Engedjék meg, hogy mint a Székesfehérvári Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója üdvözöljem Önöket az iskola honlapján! Az intézmény elkötelezettsége a legjobb zenei oktatás iránt azon alapul, hogy segítse diákjainkat abban, hogy megvalósíthassák zenei álmaikat. A zenei nevelés a maga sajátos eszközeivel hozzájárul ahhoz, hogy a tanulók sokoldalú, érzelmileg gazdag, a valódi értékeket felismerő, kulturált felnőtté váljanak.

Király István
igazgató

Az iskolában büszkék vagyunk az elmúlt évek kiemelkedő diák teljesítményekre, és bízunk benne, hogy a jövőben is hasonlóan sikeresek lesznek.

A Székesfehérvári Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola olyan közösség, ahol a zene iránti szenvedély az összetartó erő, és a diákok elkötelezettek a tanulás iránt. Kiváló oktatóink, inspiráló hangulatunk, újraértelmezett zenei gyakorlataink és az intézményi környezet segítségével azon dolgozunk, hogy diákjaink a legmagasabb szinten fejlesszék zenei tudásukat és készségeiket, valamint széles körű zenei tudással és tapasztalattal rendelkezzenek.

Reméljük, hogy az iskola honlapja segít Önnek megismerni a tevékenységeinket, tanulási lehetőségeinket, szolgáltatásainkat és eseményeinket. Kérjük, nézze meg a honlapunkat, és ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat, és reméljük, hogy hamarosan találkozunk az iskolában!