Megújult honlapunk!

Új kinézet, új lehetőségek, több információ. Ezzel várunk mindenkit a 2021/22-es tanévben.

Néha változásra van szükségünk. A változás jó esetben fejlődés eredménye. A visszajelzésekre építve igyekeztünk megújítani úgy honlapunkat, hogy az megfeleljen az előttünk álló kihívásoknak is.

A legszembetűnőbb változás talán az, hogy bár a kezdőlap a teljes iskolát mutatja be, igyekeztünk elkülöníteni a Zeneiskolai (alapfok) és Szakgimnáziumi (középfok) ügyeit a jobb átláthatóság kedvéért. Ezt az átláthatóságot erősíti az új menürendszer is.

Az eseménynaptárunk is megújult szintén a jobb áttekinthetőség kedvéért. A váltható nézetek reményeink szerint megkönnyítik a programok átláthatóságát, így az egyéb programok tervezése is egyszerűbbé válik. Ráadásul már több hónapra előre lehet tervezni!

A közösségi média területén is igyekszünk előre lépni. A twitter egyértelműen a gyors üzenetküldés színtere. Itt elsősorban a változásokról szeretnénk tájékoztatni mindenkit mint például egy rendezvény időpontjának megváltozása, vagy épen ha egy kollégánk nem lesz az adott napon valamilyen oknál fogva.
Instagramon az iskola éltét szeretnénk bemutatni képekben és rövid videókban.

Reméljük a változások elnyerik az Önök tetszését. Amennyiben véleményük, észrevételük van, kérjük osszák meg velünk!

Sikeres, találkozásokban és örömben gazdag új tanévet kívánunk!

Hermann László Zeneiskola munkatársai

Comments are closed.