Szakmai konzultáció

Iskolánk 2020. december 7-én, hétfőn és december 8-án, kedden szakmai konzultációs napot szervez a zenei pálya iránt érdeklődő diákok számára. A konzultációt, a hatályos Kormányrendelet, illetve a Székesfehérvári Tankerületi Központ rendelkezésinek megfelelően kislétszámú csoportokban, személyes jelenléttel szervezzük meg.

Részvételi szándékukat 2020. december 4., péntekig iskolánk e-mail címére elküldött, az intézményünk honlapról letölthető Konzultációs lap kitöltésével jelezzék számunkra.

KONZULTÁCIÓS LAP LETÖLTÉSE

Amennyiben a kialakult járványhelyzetre való tekintettel nem szeretnének személyesen részt venni a konzultáción, kérjük a konzultációs lap alján lévő négyzetbe tett „X”-el jelezzék kérésüket.

Ebben az esetben kérjük, hogy egy videófelvételt juttassanak el számunkra, melyben a diák, az általa választott zeneműveket adja elő. Kérjük, hogy a videót töltsék fel a felhőbe (pl.: Google Drive, Onedrive, iCloud) és a hozzáférési linket küldjék el az iskola e-mail címére: titkarsag@hermannzenesuli.hu. A videót eljuttatjuk a megfelelő hangszeres, énekes tanárhoz. Válasz e-mailben elküldjük Önöknek a tanár elérhetőségét, illetve egy szolfézs mintafeladatlapot.

Személyes konzultáció programja:

10:00 Igazgatói köszöntő a Nagyteremben
10:10 Szolfézs írásbeli és szóbeli a kijelölt termekben
11:00 főtárgy meghallgatás egyénileg, a kijelölt termekben

Helyszín: Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola épülete (Székesfehérvár, Városház tér 3.)

Parkolás: Parkolni az Alba Pláza mögött, a Mátyás király körúton lehet. A parkolás a járványhelyzetre való tekintettel ingyenes!

Szeretettel várjuk Önöket a Hermann Konziban!